Verzend en Leveringsbeleid

Verzend en Leveringsbeleid

Levertijd

Plaatst u uw bestelling vóór 17.00 uur, dan streven wij ernaar om deze dezelfde dag voor 21.00 uur uw bestelling klaar te hebben. Bestellingen worden niet in behandeling genomen op zondag en maandag.

Verzendkosten

U kunt uw bestelling alleen afhalen bij eetcafe Caramba in Nieuwegein.

Betaalmethodes

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode voor Nederlandse rekeninghouders waarmee u snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Werkwijze: U plaatst uw bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen en u selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Ruilen of retourneren

Je hebt recht op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit natuurlijk voor je op. In principe geldt: als je het op onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

Contact

Heb je een vraag? Dan kun je op werkdagen contact opnemen met onze klantenservice op de volgende manieren:
Mail ons: info@cafecaramba.nl.

Openingsdagen van onze klantenservice is van dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur.